Kuka olen?

Hei!

Olen Mari Kärkkäinen, kahden lapsen äiti ja alunperin kotoisin Rovaniemeltä.

Olen opettaja, tietokirjailija ja terveysteknologian ammattilainen. Työkokemusta on kertynyt monipuolisesti Suomessa ja ulkomailla sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta. Pohjoinen Suomi on tuttu ja tunnistan välimatkojen tuomat haasteet.

Haluan edistää tehokasta, luotettavaa ja tosiasioihin perustuvaa päätöksentekoa. Haluan saada asioita eteen päin sen sijaan, että niitä viivytellään tarpeettomasti. Olen aina valmis kuuntelemaan ja kehittämään näkökantaani. Pyrin näkemään asiat tulevaisuusorientoituneesti. Teen jämäkästi töitä niiden asioiden eteen, jotka luovat hyvinvointia.

Perusteltua päätöksentekoa sydämen äänellä

Hyvinvoivat aikuiset auttavat myös lapsia ja nuoria voimaan hyvin. Meidän tulee huolehtia riittävästä ja varhaisesta tuesta tasa-arvoisesti. Ennaltaehkäisy tuo sekä henkistä hyvinvointia että taloudellista säästöä.

Huonoilla päätöksillä synnytetään kustannuksia tulevaisuuteen. Erityisesti näin haastavana aikana tarvitaan järkeviä toimenpiteitä hyvinvoinnin edistämiseksi. Nyt on erittäin tärkeä aika tehdä inhimillisiä, kauaskantoisia ja perusteltuja päätöksiä.

Minulta saa aina kysyä, joten jos heräsi kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä.

Lue lisää miten haluan kehittää Suomea

Kiitos tuestasi! 🌹